Over mij

Als klein jochie ben ik opgegroeid op een melkveehouderij. Ik was op de melkveehouderij meer bij de trekkers en op het land te vinden dan bij de koeien en het melken. De trekkers trokken mij veel meer.

Vanaf het moment dat ik kon fietsen fietste ik naar een loonbedrijf bij mij in de buurt, waar ik mee mocht op de trekkers. Ik was daar dagelijks te vinden. Zodra ik bij de pedalen kon komen ben ik zelf gaan rijden. Tijdens mijn schoolperiode ging ik na schooltijd naar het loonbedrijf om daar te rijden op de trekkers. Ik kan wel zeggen dat ik het vak daar echt geleerd heb. 

Ik ben uiteindelijk ook daadwerkelijk gaan werken bij dat loonbedrijf en tevens als kraanmachinist bij een ander bedrijf. Naast het werken op het loonbedrijf heb ik mijn chauffeursdiploma behaald en heb ik een tijd als (inter)nationaal chauffeur gewerkt. Op een gegeven moment was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik daarom in 2002 op mijn dertigste levensjaar een eigen loonbedrijf begonnen. Daarnaast reed ik zand- en grondtransport voor een vaste opdrachtgever.

Mijn bedrijf is behoorlijk gegroeid, de werkzaamheden zijn divers zoals nog steeds het loonwerk, transportwerk maar ook kleinhandel in zand en grond. 

Mijn wagenpark is inmiddels uitgegroeid naar vijf vrachtwagens en vier trekkers met de daarbij behorende materialen.